οι πρώτες μέρες στο νέο σπίτι

Οι πρώτες μέρες στο νέο σπίτι μετά την μετακόμιση

Αύγουστος μήνας οι πρώτες μέρες στο νέο μας σπίτι μετά την μετακόμιση και τα τζιτζίκια έκαναν πάρτι έξω. Αντίστοιχα εμείς κάναμε πάρτι στο νέο μας σπίτι παρέα με έναν μεγάλο  χαμό! 

Κούτες, σακούλες,βαλίτσες όλα στα πόδια μας. Όλος ο κόσμος μας μπροστά μας. Να ανοίξουμε πρώτα την βαλίτσα , όχι καλύτερα από το κουτί, καλύτερα να ανοίξω μια κούτα.Μπλοκάρισμα! Τα βλέπεις  όλα αραδιασμένα μπροστά σου και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις.

οι πρώτες μέρες της μετακόμισης

Και μέσα σε όλο αυτό υπάρχει και ένα ψυγείο άδειο που φωνάζει ότι πρέπει να γεμίσει. Πρέπει να ψωνίσουμε. Πρέπει να βγούμε για να βρούμε φούρνο, σούπερ μάρκετ,κρεοπωλείο,μανάβικο. Που είναι όλα αυτά; Πρέπει να τα βρούμε άμεσα!

Ένα τζιτζίκι που είναι τρελαμένο από την χαρά του αλλά κι από υπερένταση να τριγυρνάει γύρω γύρω.

Και μια εξάντληση και ένας πυρετός που δεν λέει να περάσει.Ένας σύζυγος εξαφανισμένος από το σπίτι γιατί δούλευε από το πρωί μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα.

Χωρίς πολύ διάθεση για οποιαδήποτε δουλειά κυρίως λόγω της υπερκόπωσης τις πρώτες μέρες τα παράτησα όλα εκτός από ελάχιστα πράγματα,τα αναγκαία, που τακτοποίησα.

Τώρα κάνουμε διακοπές! 

Άλλο θέμα και εκεί! Που να πάμε για μπάνιο; Που έχει καλή παραλία για τον μικρό; Ο κόσμος εδώ που πηγαίνει; Πολύ άγχος για το τίποτα στην τελική γιατί όλα τα βρήκαμε πολύ εύκολα. Ήμουν ακόμα με απίστευτα επίπεδα αδρεναλίνης από το τσίτωμα, από την κούραση και από τους ρυθμούς που είχα συνηθίσει στην πόλη.Και μέσα σε όλη αυτό το άγχος και την τρέλα άρχισαν να ξεπηδούν οι πρώτες «περίεργες»σκέψεις και τα πρώτα «αλλοπρόσαλλα» συναισθήματα

Άρχισα πλέον να αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκομαι – μένω πλέον αλλού.Είμαι σε άλλο μέρος μακρυά από φίλους και γνωστούς.

Και δεν μένω πλέον μόνη μου με ένα παιδί, δεν είμαι πλέον μονογονέας. Στο σπίτι είμαστε πια τρεις και όχι δυο. Με έναν άνθρωπο που δεν είχαμε μείνει μαζί πριν και πρέπει τώρα να ανακαλύψουμε και οι δύο τις ιδιοτροπίες του άλλου, τις συνήθειές μας. Ήμασταν πλέον μια νέα οικογένεια , μια μεικτή οικογένεια.

error: Content is protected !!