Τακτοποιούμε τα Lego μας

Τακτοποιούμε τα Lego μας

Το αγαπημένο μας παιχνίδι τα Lego μπορεί να γίνει μεγάλος μπελάς με τα μικρά κομματάκια και τις φιγούρες. Μετά από ατελείωτες ώρες ενασχόλησης μαζί τους ήρθε η στιγμή να συμμαζευτούν λίγο αλλά και να ομορφύνουν και λίγο το παιδικό δωμάτια. Τακτοποιούμε τα Lego μας και διακοσμούμε το παιδικό δωμάτιο.

Αγαπάμε πολύ τα Lego και μπορούν να μας δώσουν ατελείωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης. Είναι και από τα αγαπημένα παιχνίδια της μαμάς! Γιατί με τα Lego έχεις τρομερή ευελιξία για το τι ή πως θα παίξεις δεν υπάρχουν κανόνες. Μόνο φαντασία και δημιουργικότητα!

Ειδικά εκείνα τα ατελείωτα απογεύματα του χειμώνα που ο καιρός δεν επιτρέπει για παιχνίδι έξω καθόμαστε με τις ώρες με το τζιτζίκι και φτιάχνουμε σπίτια , αστυνομικούς σταθμούς, αυτοκίνητα , ρομποτάκια .

Κάθε φορά όμως για να βρει το τζιτζίκι αυτό που ήθελε συνήθως άδειαζε όλο το κουτί στο πάτωμα. Το μεγαλύτερο άγχος φυσικά είναι να μην χάσουμε κάποιο κομματάκι! Το κακό με τα Lego είναι πως δεν πρέπει να χάσεις κανένα κομμάτι γιατί μετά δεν μπορείς να τελειώσεις την κατασκευή σου. Αλλά το χειρότερο είναι αν βρεθούν στα διάβα σου ή καλύτερα στην πατούσα σου. Απερίγραπτος πόνος!

Με κάποιο τρόπο και εγώ αλλά και το τζιτζίκι θέλαμε κάποια κομμάτια των Lego και ειδικά τις μικρές φιγούρες να τις βγάλουμε στην επιφάνεια και να διακοσμήσουν το δωμάτιό του. Γιατί πραγματικά είναι και πολύ όμορφα για να είναι κλεισμένα μέσα σε ένα κουτί!

Και καθώς καλοκαίριασε  και η εποχή τώρα είναι για παιχνίδι έξω  ήρθε και η ώρα να τακτοποιήσουμε και λίγο το δωμάτιο. Παιχνίδια σκόρπια μαζί με τον χαμό που επικρατούσε πάνω στο γραφείο.Έτσι το τζιτζίκι αποφάσισε ότι θέλει να βάλουμε τα Lego στο γραφείο του για να τα βλέπει κιόλας.

Ψάχνοντας στο ίντερνετ για να βρω ιδέες να τακτοποιήσουμε τα Lego μας, βρήκα κάποιες ταινίες οι οποίες είναι για να στηρίζονται τα Lego. Είναι εύκαμπτες και μπορείτε να τις κόψετε σε ότι μήκος θέλετε. Μπορείτε να τις κολλήσετε σε τοίχους , γραφεία όπου σας αρέσει. Μπορείτε να κτίσετε επάνω τους πολιτείες ή απλώς να τακτοποιήσετε τα Lego σας όπως εμείς.

 

Τακτοποιούμε τα Lego μας

Μερικές από τις φιγούρες των Lego που έχουμε.

Τακτοποιούμε τα Lego μας

Διαλέξαμε τις φιγούρες του και τα τουβλάκια που ήθελε το τζιτζίκι να διακοσμήσουν το γραφείο του. Φτιάξαμε επίσης και μερικά επιπλέον δεντράκια και σπιτάκια.

Τακτοποιούμε τα Lego μας

Και τα τοποθέτησε πάνω στην ταινία με την σειρά. Τα Lego σε παράταξη!

Τακτοποιούμε τα Lego μας

 

Τακτοποιούμε τα Lego μας

 

Οι παραπάνω φωτογραφίες και η ιδέα για όλο άρθρο είναι δουλειά του τζιτζικιού.

Και το απαραίτητο video για το τι κάναμε!

Το τζιτζίκι vlogαρει

Ιδού και το video που τράβηξε το τζιτζίκι για το πως συμμαζέψαμε τα LegoΚαι ως κλασική μάνα εγώ από μέσα φωνάζω να έρθει για φαγητό χαχα#mynewfamilygr #κουκουβαγιαμαμα https://mynewfamily.gr/taktopioyme-ta-lego-mas/

Δημοσιεύτηκε από mynewfamily.gr στις Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Η πρώτη απόπειρα στον κόσμο του blogging και των social media.

Όπως φαίνεται ακολουθεί τα βήματα της μαμάς!!!

 

 

Σας περιμένω και στην σελίδα στο Facebook

 

error: Content is protected !!