Βιβλιοπαρουσίαση - Η μεγάλη των τεράτων σχολή

Βιβλιοπαρουσίαση – Η μεγάλη των τεράτων σχολή – Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

Η συγγραφέας Τζένη Κουτσοδημητροπούλου, παρουσίασε πριν λίγο καιρό το νέο της βιβλίο «Η μεγάλη των τεράτων σχολή» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Σε αυτή τη σχολή λοιπόν, μαθητές είναι κάποια τέρατα φοβερά, που προκαλούν τρόμο και φόβο. Ανάμεσα όμως στους μαθητές, υπάρχει και ο Σίμος, ένα τερατάκι διαφορετικό από τους συμμαθητές του. Είναι ο χειρότερος μαθητής, αφού είναι καλός και ευγενικός. Κακό δεν μπορεί να κάνει σε κανέναν.

Οι εκπαιδευτές του λοιπόν, του ζητούν να τρομάξει τη μικρή Κλειώ, ένα κοριτσάκι που παίζει στο πάρκο. Αν καταφέρει και την τρομάξει τότε θα αποφοιτήσει από τη σχολή.

Τι θα συμβεί όταν ο Σίμος θα συναντήσει τη Κλειώ; Θα καταφέρει να τη τρομάξει; Θα αποφοιτήσει από τη σχολή ως τέρας τρομακτικό; Αν θέλετε να μάθετε τις απαντήσεις, διαβάστε το βιβλίο «Η μεγάλη των τεράτων σχολή». Είμαι σίγουρη ότι θα απολαύσετε την ιστορία του Σίμου. Μια όμορφη ιστορία για τη διαφορετικότητα και τη φιλία.

Το βιβλίο της συγγραφέως ανήκει στη σειρά «Μικρές Καληνύχτες». Πρόκειται για ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά. Κατάλληλες για μικρά παιδιά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη. Την πολύ όμορφη εικονογράφηση του βιβλίου έχει κάνει  η Χρύσα Σπυρίδωνος.

Μπορείτε επίσης να ακούσετε τη συγγραφέα να αφηγείται την ιστορία μέσω του προγράμματος QRCodeReader.

Καλή ανάγνωση! Και μη ξεχνάτε ότι το διάβασμα είναι απόλαυση

 

Η παραπάνω  παρουσίαση είναι της Αγγελίνας Παπαθανασίου.

error: Content is protected !!