Ένα καλοκαίρι διαφορετικό

Ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα προηγούμενα

Ένα καλοκαίρι αλλιώτικο , διαφορετικό από τα προηγούμενα φέτος εδώ στο χωριό.

Στην αρχή του καλοκαιριού είχα λίγο μπερδευτεί και σαν ήταν να ζούσαμε οικογενειακώς στην σφαίρα του ακατανόητου και του παράλογου.Ήμουν τουρίστας ή απλώς απλώς περνούσα τον χρόνο μου ως κάτοικος του χωριού;

Οι επισκέψεις μας στην θάλασσα ξεκίνησαν νωρίς. Δεν περιμέναμε να κλείσουν τα σχολεία και τα ψάρια άρχισαν να τρομάζουν από την παρουσία μας στην θάλασσα 🙂

#summer just began for us!

A post shared by Mitsiou Antigoni (@antigonimitsiou) on

 

 

Are you ready for a #dive?

A post shared by Mitsiou Antigoni (@antigonimitsiou) on

Η τσάντα θαλάσσης μόνιμα σε ετοιμότητα και το μόνο που άλλαζε ήταν οι στυλιστικές προτιμήσεις της μαμάς! Γιατί ως γνωστόν είμαι και ψώνιο!

Βόλτες ατελείωτες, μπάνια αμέτρητα και πολλές εξερευνήσεις στην περιοχή προσπαθώντας να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη και παραλίες. Αλλά ήταν αδύνατον γιατί 80 χιλιόμετρα ακτογραμμής δεν μπορείς να τα γυρίσεις με τίποτα!

Μια νέα εμπειρία επίσης να πάρω μέρος ως εθελοντής σε ένα πολύ μεγάλο γεγονός της περιοχής μας και όχι μόνο, το Olympus Marathon.

https://www.instagram.com/p/BVp1p6BlvAZ/?taken-by=antigonimitsiou

Απίστευτη εμπειρία αλλά κυρίως γνώρισα πολύ κόσμο και πραγματικά το απόλαυσα!

Πολύ σημαντικό για εμένα ότι απέκτησα και επίσημα δουλειά. Για μια ακόμα φορά αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού λοιπόν και ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό που έκανα τόσα χρόνια ερασιτεχνικά και διάβαζα. Ανέλαβα τα Social media μιας εταιρείας και παράλληλα διοργάνωσα τα πρώτα μου events. Μικρά μεν αλλά πολύ σημαντικά για μένα.  Μικρά reviews από μέρη που επισκεφθήκαμε και μπήκα και στην κοινότητα των local guides της Google. Είπαμε ανήσυχο πνεύμα και δεν θα μπορούσα να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια.

From my last #event . #winetasting at @olympios_zeus with @papagiannouliswinery

A post shared by Mitsiou Antigoni (@antigonimitsiou) on

 

Και λίγο διάβασμα με μερικά online μαθήματα ήρθαν και έδεσαν το γλυκό που λένε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε κάναμε και τις επισκέψεις μας με τον τζιτζίκι στον Όλυμπο.

Ένα καλοκαίρι γεμάτο με εικόνες και νέες ευχάριστες προκλήσεις.

Ακόμα και σήμερα 34 Αυγούστου!! γιατί για εμάς δεν έχει τελειώσει ακόμα το καλοκαίρι, συνεχίζουμε τις εξορμήσεις μας στην θάλασσα.

Ένα καλοκαίρι απαλλαγμένο από το άγχος των διακοπών και τις ολιγοήμερες αποδράσεις από το κλεινόν άστυ. Ένα καλοκαίρι γεμάτο με νέες εμπειρίες, με πολλές νέες γνωριμίες και πολλές εξερευνήσεις .

Ήταν το πρώτο μας καλοκαίρι στο χωριό.